Yükleniyor...
 

Hizmetlerimiz

Salonumuzda Sunulan Hizmetler

Kuaför Gülizar Boyacı olarak saçlarınız, teniniz, el ve ayaklarınız için gereken her şey mevcut, kısacası sizi yansıtan ve sizi siz yapan hizmetler salonumuzda sunulmaktadır. Hizmetlerimizde ilgili fiyatları aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ödemelerinizde MEG Club Card kullanarak fiyat avantajlarımızdan da faydalanabilirsiniz.

Sizin güzelliğiniz ve zerafetiniz yanında sağlığınız da bizim için çok önemlidir. Bundan dolayı salonumuzda her türlü kullandığımız aletlerimizi (havlu, fırça, tarak, pens, makas vb.) steril ederek sadece size özel kullanılmaktadır. Salonumuzda boya, röfle, balyaj, ombre, sombre, perma, brezilya fönü vb. işlemlerimizde ürün tercihimiz L’Oréal, Schwarzkopf Professional, Organik gibi profesyonel markaların boya ve açıcılarıdır.

Boyalarımız: İnoa, Majirel, Dialight, Dia Richesse, Luocolor, Organic, Igora ve Jeanscolor gibi profesyonellerdir.
Renk Açıcılarımız: L’Oréal Platinum, L’Oréal Majimeches Amonyaksız Krem, Scalp Decocolorvit, Orapleks gibi profesyonellerdir.
El Ayak Bakımında: NMP profesyonel ürünleri
Makyaj: Kryolan, MAC ve Skin Touch profesyonel ürünleri
Saç Bakımı: Salonumuzda seri expert ürünleriyle profesyonel saç bakımı yapılmaktadır.

  • Yıpranmış işlem görmüş saçlar
  • Röfleli saçlar
  • Dalgalı saçlar
  • Yağlı saçlar
  • Dökülen saçlar
  • Kuru saçlar
  • Kısa-uzun saçlar


Tüm saç sorunlarınızda uzmanlığımızla önce teşhis yapılıp ardından size uygun işlemleri uyguluyoruz. Salonumuzda kullanılan bütün ürünlerimiz Avrupa standartlarına uyan profesyonel ürünlerdir.

Kesim
Kesimimizi uzun yılların tecrübesi ve güncel eğitimlerimizle destekliyoruz. Modaya uygun eğitimleri kesim ve renklendirmeler konusunda alıyoruz. Her yıl ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış modellerini takip edip öğreniyoruz. Amacımız size en yeni, en moda, en güzel ve en kaliteli servisleri sunmak.